2 Nisan 2010 Cuma

Nikken Türkiye Yaşam Planı!



Gelin hep birlikte Nikken Türkiye Yaşam Planını yapalım!
Kendimden fazlası olmak eğitimine katılan danışmanlarımız bilirler; Eğitimin önemli anlarından birisi bizlere ödev olarak verilen Yaşam Planları'dır. Eğitimci bizlerden, kendi belirlediğimiz bir süre sonunda elde etmeyi isteğimiz şeyleri resmetmemizi ya da bunları hatırlatan fotoğlafları bu kağıda yapıştırmamızı ister.
Eğer bunu daha önce yapmadıysanız bu bölüm sadece eğitimin değil, aslında bundan sonraki hayatınızın geri kalanı için çok önemlidir. Çünkü resmettiğiniz, adını koyduğunuz şey geleceğinizdir, başarınızdır. Yaşam planı zaman içinde değişiklikler ve gelişim gösterebilir ama mutluluğunuzu da tanımladığınız bir taahhüttür. Bu da demektir ki, bundan sonra bunlar için çabalamazsanız, belki de mutluluk sizin için tam anlamıyla gerçekleşemeyecektir.
Nikken Türkiye'nin Yaşam Planı, başarısı aslında tek tek her danışmanımızın hayalini kurup üzerinde çalıştığı Yaşam Planlarından meydana gelmiyor mu?
Biz de merkez ofisimizdeki eğitim salonumuza, ortasında Nikken logosu olan kocaman bir pano yaptırdık.
Haydi gelin Nikken Türkiye'nin Yaşam Planını beraber resmedelim! Bize A4 büyüklüğünde bir kağıda üzerinde isminiz, fotoğrafınız ve yaşam planınızı temsil eden bir imaj (bir fotoğraf ya da bir resim) bulunan Yaşam Planlarınızı gönderin. Biz de onu bu duvara asalım ve hep beraber Nikken Türkiye'nin başarısını ve mutluluğunu tasarlayalım!
Haydi Bekliyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder