30 Haziran 2009 Salı

Kendimden Fazlası Olmak / 27 - 28 Haziran 2009




27 - 28 Haziran haftasonu Kendimden Fazlası Olmak eğitimi vardı. Bildiğiniz gibi KFO Nikken işinin, Nikken yaklaşımı ve felsefesinin belkemiğidir. Bu eğitimin nasıl bir farkındalık yarattığını ve katılımcılar arasında nasıl bir sinerji doğurduğunu anlatmak için fotoğraflardaki arkadaşlarımızın gülen yüzlerine ve vücut dillerine bakmak yeterli olur sanırım. Ayrıca, aldığım duyumlara göre eğitim oldukça eğlenceli geçmiş.

24 Haziran 2009 Çarşamba

18 Haziran 2009 - Ankara Eğitimi


18 Haziran'da eğitim için Ankara'daydık. Ankara'daki ekiplerin birbirleri arasında yarattığı sinerjiyi çok seviyorum. Sanki herkes aynı mahallede oturuyor gibi.
Eğitim de çok sıcak bir atmosferde gerçekleşti; bol bol soru aldık, cevapladık ve tabii ki eğlendik.
Katılan herkese teşekkürler.


22 Haziran 2009 Pazartesi

Kayseri - 11 Haziran 2009

Kayseri'deki ilk toplantımız olmasına rağmen, 95 kişinin katıldığı coşkulu bir sunum yaptık. Toplantıya katılan tüm danışmanlarımıza ve onların misafirlerine; özellikle, Adana'dan gelen Hakan ve Seval Eren'e, Mersin'den gelen Dilara Özden ve Bahri İkiz'e ve Kayseri'deki çalışkan Gümüşümüz Zehra Süslü ve ekibindeki tüm arkadaşlara Nikken enerjilerini bizimle paylaştıkları için çok teşekkür ediyoruz.

Kayseri - 11 Haziran 2009

















Bildiğiniz gibi 11 Haziran'da Kayseri'deki danışmanlarımız ve onların misafirleri ile biraraya geldik. Tabii ki, toplantıdan önce, Başak'la Kayseri mutfağının lezzetleri ile bir araya gelmeyi de ihmal etmedik. :) Başak aslında diyette. Ama bana şehir gezilerinde diyetini bozmaya söz verdi. Yalnız sanırım midesi biraz küçülmüş olacak ki yağlama yediği zamanki neşesini tatlıya saklayamadı...


















Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Sinan. Geçen hafta izinde olduğu için fotoğrafını ekleyememiştik. Kendisinin tatil için Antalya'ya gittiğinden eminiz. Ama o güneşten nasıl korunup da bu kadar az yandığını bilmiyoruz.

16 Haziran 2009 Salı

Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Tuba. Bu fotoğraf kendisinin doğumgününde çekildi. Tam 39 gül ve 32 diş.... Haliyle...

Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Aslı. Tatile daha formda girebilmek için yüzme kursları alıyor.

Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Abdurrahman Bey. Kendisi bu blog için fotoğraf çektiğimden habersiz eğitim için çalıştığımı sanıyor....

Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Özlem. Kendisi tüm yatırımını gelecekte sinema ve dizilerde meşhur olacak kızı Arkadaş Deniz için yapıyor....

Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Özgür. Kendisi muhasebe ve finans işinden emekli olduğunda fideciliğe başlayacak. Fotoğrafta pencere dışındaki saksıda domates deneylerini gerçekleştiriyor...

Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Esra. Abisini evlendirmek ve evdeki en büyük odaya geçmek üzere. Bunun Nikken'deki performansına olumlu katkılarını bekliyoruz...

Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Onları çok iyi tanıyorsunuz. Şöyle gözlerinizi kapayıp derin bir nefes alın. Ayhan'ın sesini duyar gibi oldunuz mu? Sol tarafta Yeşim var ve arkası dönük olan, sadece sesi ile var olmak isteyip medyatik olmayı reddeden Ebru.


Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Ahmet. Kendisini asansörde sıkıştırdık. Mağazada göründüğüne dair elimizde deliller var.

Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Enis. Kendisini en sevdiği, "server"ip sır vermediği yerde yakaladı objektifimiz...

Biz Kimiz ? - Ofis Çalışanları


Gülizar. Piknikte yapmış olduğu kolbastı ile bir anda Nikken camiasında şöhretin kapılarını araladı ve hemen saç imajını değiştirdi.

Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları



Burcu. Merkez'e gelip de kendisini tanımayan yoktur herhalde ya da en azından telefonda konuşmuşsunuzdur. Kendisinin hayatında yakında önemli değişiklikler olacak. Hadi hayırlısı...

Biz Kimiz? - Ofis Çalışanları


Bu Başak. Sağ bileği Nikken desteğine ihtiyaç duymuş ve her gün defalarca içtiği Pi -suyunu yarılamış.

15 Haziran 2009 Pazartesi

PikNIKKEN


Gün sonu... Hepimiz yorgun ama mutluyuz.... Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz...

PikNIKKEN



Sizden ricam bu iki fotoğraf arasındaki 7 farkı bulmanız. :) Şöyle söyleyeyim; bu aslında etkinliğe aileleri ile katılan minikler için kurguladığımız bir oyundu. Minikler yarıştı. Sonra ne oldu bilin bakalım büyükler de aynı oyunu oynamak istedi. Ama çuvalları minikler için aldığımızdan çuvallar büyüklere biraz küçük geldi. Ama onlar bunu pek umursamadılar. :)))

PikNIKKEN




PikNIKKEN


Bunlar da Kartallar Grubu. :)

PikNIKKEN

.... ve herkes yere düşüp gülmeye başladı. Bu fotoğraflarda halatı satın alan Ahmet'i göremiyorsunuz. Çünkü olay yerinden hızla uzaklaştı. ( Bu fotoğraftakiler Royal Pırlantalar)

PikNIKKEN


Bir çok eğlenceli aktivitemiz oldu. Yandaki fotoğrafta yaşadığımız en eğlenceli anlardan biri gerçekleşecek. her iki tarafta 25 civarındaki kişinin çektiği halat enerjiye dayanamayıp kopacak :)

PikNIKKEN


Evet... Sabahın erken saatleri ve megafonumu elime alıp turnuva anonsunu yapıyorum. İşte ne olduysa o anda oldu ve bir anda, ben ve megafonum ayrılmaz bir ikili olduk. :)

PikNIKKEN

Hepinizin bildiği gibi 7 HAziran 2009'da Polonezköy VillagePark'ta birinci PikNikken etkinliğini düzenledik. Piknikten önce saat 10:00 sıraları ekip olarak hazırız.

Merhaba!

Sevgili Nikken Kaliteli Yaşam Danışmanları,

Sizlerle tanışalı nerdeyse bir yıl olmak üzere. Şöyle geriye bakıp profesyonel kariyerimi değerlendirdiğimde belki de hiç bir şirkette bu kadar mutlu ve huzurla çalışmamış olduğumu farkettim.

Nikken bana şu ana kadar olan iş yaşantımın en güzel günlerini yaşatıyor.

Bunda elbette sizlerin de oldukça büyük bir payı var. Her yaptığımız eğitimde, toplantıda ve Nikken Enerjisi'ni götürdüğümüz her şehirde bizi pozitif enerji ile karşılayan ve Nikken felsefesini yaşatan sizlere bu nedenle teşekkür etmek istiyorum.

Bugün itibarıyla tüm Türkiye'deki danışman sayımız 10.300'ü geçmiş durumda. Türkiye'nin dörtbir yanında danışmanlarımız var. Biz de artık sizlerle yeni bir platformda iletişime geçme zamanımızın geldiğini düşünerek bir web günlüğü tutmaya karar verdik.

Burada Nikken'deki zamanın nasıl aktığını, neler yaşandığını ve mutfağın nasıl çalıştığını göreceksiniz. Tabii benim kişisel bakış açımla. Sizlerin görüşlerine de yer vereceğiz elbette.

Uzun lafın kısası NIKKEN Türkiye Seyir Defteri'ne hoşgeldiniz!!