3 Mayıs 2010 Pazartesi

Ciao Bella! - Alessandra Betti Türkiye'de!



Kasım ayındaki eğitimini bitirdiğinde Alessandra'yı bir sürpriz bekliyordu. Birden hoparlörlerde "Ciao Bella!" şarkısı çalmaya ve bunu duyan herkes dans etmeye başladı. Güzel bir sürprizdi gerçekten! İnsanların onu bu kadar sevmesini sağlayan o İtalyan madonnası tatlı sertliği mi, içten gülümsemesi mi,harika bir eğitimci olması mı yoksa eğitimin kendisi mi?, bilmiyorum. Belki de hepsi birden....

Alessandra Betti ile kendinizden fazlası olmaya hazır mısınız?

P.S. Araştırdım, "Ciao" kelimesi İtalyanca hem "merhaba" hem de "hoşçakal" anlamına geliyormuş. :)

Nikken Ailesi Yaşam Planı!




Artık salonumuzda kocaman bir panomuz var: NIKKEN AİLESİ YAŞAM PLANI

Siz de yaşam planınızla bu panoda yer almak isterseniz, A4 (dosya kağıdı) büyüklüğünde bir kağıda kendi yaşam planınızı ve adınızı, isterseniz kendi resminizi de ekleyerek getirin, panomuzda yerinizi alın!

Yaşam Planlarınızı Bekliyoruz!

Nisan'da Neler Oldu? - Nikken Enerjisi Antalya'da!



21 Nisan'da Antalya'daydık. Nikken Enerjisi programına daha önceden katılmış olan danışmanlarımız, misafirlere açık bölümdeki sunumumu bilirler. Antalya'dan başlamak üzere bu sunumda bazı değişiklikler yaptık. Bundan sonra bu bölümdeki sunumumda, iş fırsatına ve iş fırsatı ile ilgili tanıklıklara daha fazla yer vereceğim. Elbette önce kaliteli yaşamın olmazsa olmazlarını anlattıktan sonra..
Ürün anlatımı ve demoları ise siz danışmanlarımıza bırakıyoruz artık. Bunları misafirlerinize, kahve molasında ya da sunumdan sonra gösterebilirsiniz.
Antalya'daki sunumumuza katılan tüm danışmanlarımıza teşekkür ederiz.

Nisan'da Neler Oldu? - Nikken Parti!



16 Nisan Cuma kutlama günümüzdü. Dünya Ralli Şampiyonası'nın İstanbul ayağı bizim parti günümüze denk gelince katılım konusunda biraz endişelenmiştik ama yinede bizi yanlız bırakmayan danışmanlarımızla keyifli bir kutlama yaptık. Elbette, Ekim ayında Meksika'da düzenlenecek 35. Yıl Dünya Kutlaması gündemin en önemli parçasıydı.

Bunun yanında aylık başarı kriterlerine göre hediye çeki kazanan ve seviye atlayan danışmanlarımızı da tekrar kutluyoruz. Tabi ki liderlikle emin adımlarla ilerleyip Altın seviyeye ulaşan Sn. Arzu Taviloğlu'nu da ayrıca kutluyoruz.

Nisan'da Neler Oldu? - Nikken Enerjisi Kütahya'da!



14 Nisan'da Nikken olarak ilk kez Kütahya'ya gittik ve enerjimizi bu şehirdeki danışmanlarımızla paylaştık. Bu ildeki çalışkan gümüşümüz Sn. İbrahim Karakaya'nın Mayıs ayında Kütahya'da "İşinizin Ritmi" etkinliği gerçekleştirecek olmasından da etkilendik açıkçası. Kendisinin ve takım arkadaşlarının Nikken işi için göstermiş oldukları bu kararlılığın kendilerine önemli katlılar yapacağından hiç şüphemiz yok.

Nisan'da Neler Oldu? - Sven Cirnski



Merhaba!

Oldukça verimli ve eğlenceli bir Nisan ayı geçirdik. Hadi gelin neler oldu bir bakalım.

Bildiğiniz gibi 7-8-9 Nisan tarihlerinde Avrupa İş Eğitimi Müdürü Sven Cirnski'nin eğitimi ve sunumu vardı. Bu Sven'in Türkiye'ye üçüncü gelişiydi.Her defasında kendisini biraz daha geliştirip rafine edebilmesini hayranlıkla izledim. Özellikle 8 Nisan Perşembe akşamı yaptığı İş Fırsatı sunumunun bizlere öğrettiği çok şey olduğunu düşünüyorum. Basit, eğlenceli ve sonuca odaklı güzel bir sunum örneğiydi. Aranızda bu sunuma katılan arkadaşlar var. Fikirlerinizi almak isterim.

Siz Sven'in sunumunu nasıl buldunuz?