1 Mart 2010 Pazartesi

Teşekkürler Dennis!

Dennis'i daha önce birkaç videoda görmüştüm ama canlı izlemeye fırsat olmamıştı. Dennis benim şimdiye kadar gördüğüm en karizmatik, en etkileyici ve bir o kadar da cana yakın liderlerden biri. O tam bir Royal Pırlanta!
Aslında,benim Dennis'i anlatmam doğru olmaz. Burada sözü size vermek ve Dennis'i sizlerden dinlemek isterim. Ben kendisiyle Cuma günü tanıştım ve akşamki yemekte biraz sohbet edebildim. Sizler onunla üç gün geçirdiniz. Buyurun söz sizlerin...

Teşekkürler Larry! İyi ki varsın...

Larry'i tanıyana kadar "Kendimden Fazlası Olmak"ın ne demek olduğunu tam olarak bilmiyormuşum. Bu özel adam gerçekten kendini Nikken'e ve İsamu Masuda'nın kurduğu ilkelere adamış biri.
Kendisiyle iki gün geçirdim: Aya Sofya'yı, Sultan Ahmet Camisini gezdirdim; yemek yedim; sohbet ettim... Beğenisini belirttiği cümleler dışında Nikken'den başka birşey konuştuğuna şahit olmadım. Böyle bir adanmışlık gerçekten çok etkileyici.
Gezerken, sohbet ederken, eğitim verirken ve kutlamadaki o eşsiz konuşmasını yaparken söylediği her sözcük karşısındakine hep aynı soruyu sorduruyordu: "Kendinden Fazlası Olmak" için değişmeye hazır mısın?

Teşekkürler Larry, iyi ki varsın...

VIP YEMEĞİ



20 Şubat akşamı, Nikken iş fırsatını en iyi şekilde değerlendirip Nikken’den en yüksek bonus ve primleri kazanan 10 Kaliteli Yaşam liderimizle bir kutlama daha gerçekleştirdik. Liderlerimizin dışında Nikken Başkan Yardımcısı Larry Proffit, Nikken Avrupa Genel Müdürü Tony Chaplin, Royal Pırlanta Dennis Estes ve ayrıca sponsorlarımız Lusi Senegor-Lizet Dannon da gecenin özel konukları olarak bizlerle birlikteydi!

Sn. Tilmiz Barutoğlu'na, Sn. Esra Tulga'ya, Sn. Sevil Uyanık'a, Sn. Nobel Razon'a, Sn. Öngül –Alper Gürel'e, Sn. Aynur Basmaz'a, Sn. Çiğdem Türkoğlu-Hülya Çiltaş'a, Sn. Nazire Bakır'a, Sn. Zekiye Sönmez'e ve Sn. Sibel Özalp'a Nikken iş fırsatına duymuş oldukları bağlılık ve inanç için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.


35.YILIMIZI KUTLADIK !

20 Şubat'ta Türkiye'nin dört bir yanından gelen Danışmanlarımız ve onların misafirleriyle beraber, yaklaşık 450 kişilik bir toplulukla şirketimizin 35.yılını coşkuyla kutladık!
Bundan tam 35 yıl önce Japonya'nın küçük bir şehrinde İsamu Masuda tarafından bir çift tabanlıkla başlatılan bu yürüyüşün nasıl dünyanın dört bir yanına yayılan, dev bir kaliteli yaşam yolculuğuna dönüştüğüne şahit olduk. Hep birlikte başarılarımızı kutladık, Nikken'in kuruluş hikayesini ilk ağızdan, Larry Proffit'ten dinledik ve başarılı bir liderin nasıl olması gerektiğinin canlı örneği Dennis Estes'in Nikken yolculuğundan, nedenlerinden ve tavsiyelerinden feyzaldık.

Ve 40. yıl dönümüne kadar Nikken'in 1.000.000 adetlik global Kaliteli Yaşam Evi Yolculuğu vizyonuna 100.000 başlangıcı Nikken Türkiye olarak biz ekleme kararı aldık! Katılan herkesin neşesi, enerjisi ve heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Bizle beraber bu özel güne tanıklık eden ve enerjisini bizle paylaşan herkese teşekkürler! Harikasınız!